woensdag 4 oktober 2017

CADEAUDOOSJE VOOR.......Hallo freubelaarsters/freubelaars en bezoekers van mijn blog. Voor een collega van mijn jongste dochter die onlangs getrouwd is, heb ik dit cadeaudoosje gemaakt. Voor het ontwerp heb ik de stencil(470.713.006) gebruikt. Heb het op crêmekleurig, beetje glanzend cardstock nagetekend en uitgeknipt. Het DP papier heb ik ooit op een hobbymarkt gekocht. Alle randjes zijn bewerkt met distress inkt old paper. De 3D plaatjes zijn van Yvonne Creations(CD10634) en gelakt met Sintex Quilosa lak. Op achterkant doosje heb ik met letters van alfabet letters van Joy(6410/0078) hun namen gezet(helaas geen foto van gemaakt) met hartelijk gefeliciteerd stempel van MD.(CS0852). Verder er nog enkele ijzeren hoekjes en pareltjes van Nellies Choise op verwerkt. Heb ook nog enkele top 3 plaatsjes behaald(zie kaarten met een prijs).


Deze creatie doet mee bij
** Scrapplezier/KIC
** Createandmakechallenges


Gezellig dat je even langs kwam, het doet me veel plezier om een berichtje te kunnen lezen, misschien tot een volgende keer.

6 opmerkingen:

 1. Wat een super mooi en feestelijk geheel! Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je pillowbox ziet er chique uit, heel mooi papier en prachtig aangekleed,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, I really like your creation!!!! Very nice textures. Thanks for sharing:)
  Henry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende pillowbox, mooi project past goed bij onze challenge, bedankt voor het meespelen namens het hele team van Scrapplezier!!!

  BeantwoordenVerwijderen