dinsdag 15 december 2020

DE BESTEWENSEN VOOR.......


Hallo knutselaarsters/knutselaars en bezoekers van mijn blog. Nog een kerstkaartje gemaakt met de sketch van Hobbywinkel de Egel, alleen een andere grootte. Op kraft cardstock en DP First Snowfall heb ik dit kerstkaartje gemaakt. Het plaatje komt ook van dit DP enheb ik iets verhoogd opgeplakt. De randjes zijn weer geinkt met distressinkt candied apple. De stans is van MD en daaar heb ik een rood glitterlint door geregen. Enkele NUVO crystal drops bottle green en sneeuwvlokjes met een posca pen. De tekst is van Noor Design Bella Lulu(3003/0001).

 

Dit kaartje doet mee bij:

** Hobbywinkeldeegelchallenge

** Hobbyvisioncrewchallenge

** Craftyhazelnutschristmaschallenge

** Theholyandivychristmaschallenge

** Kreativetantenchallenge

Gezellig dat je even een kijkje nam op mijn blog, vind het reuze leuk om je berichtje te mogen lezen.


7 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart is dit Bea! Ik vind het papier zo gezellig aandoen. Net als met de kaart die ik vandaag van jou kreeg, zo leuk, dank je wel!
    Groetjes, Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kerstkaart, leuk hoe je de sketch hebt gebruikt
    Groetjes
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wonderful Christmas card. Thanks for joining us at the CHNC Christmas Weekly this week for our "Anything Goes, optional "use the word Merry" challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. A very festive Christmas card, Bea, I love the traditional colous! Thanks for joining in at The Holly and Ivy Christmas Challenge.

    love Mags B x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kerstkaart heb je met de sketch van De Egel gemaakt Bea. Het gezellige dessin-papier heeft een beetje een Amerikaanse country Christmas sfeer vind ik.
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaart is goed gelukt en ziet er erg mooi uit. Heerlijk om zo met de sketch te werken. Dank je wel dat je nogmaals meedoet met de uitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooie kaart Bea! Ruitjes en stippen, heel leuk bij elkaar. Beetje folkloristisch. Dank je wel voor het meedoen bij de Egel.

    BeantwoordenVerwijderen