woensdag 22 maart 2017

LENTEKAARTJE....


Hallo freubelaarsters/freubelaars en bezoekers van mijn blog. Ben nog maar eens aan het borduren geslagen, bij de challenge van Onsborduurkaartenblog is het thema voorjaarsbloemen en en een dier en bij de challenge van Fadengrafik is het Frühling. Op grijs cardstock van Amy Design heb DP Spring Tastic YCPP10011 verwerkt. De randjes weer met distress inkt tumbled glass bewerkt. Het borduurpatroon is van Laura Keulen en komt uit het Hobbyjournaaljaarboek 2016/2017. Het borduurgaren is van Stich&Do YC Celebrations(STDOBG10019) en van Joy Chrissie 6001/1514 no21. Het 3D plaatje komt van een 3D push out sheet Spring TasticSB 10138. Het plaatje heb ik nog gelakt met Sintex Quilosa lak. Een vlinder van een stans van MD(LR0454) en wat straszsteentjes van Nellies Choise maken het kaartje af.


Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken, het doet me altijd veel plezier om een berichtje te mogen lezen, misschien tot een volgende keer.

13 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart mooi plaatje Bea. Toevallig ben ik ook met een borduurkaart bezig waar dit plaatje op gaat! mooi met dit patroon. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijnje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig geborduurd, heel mooi plaatje, weer een hele mooie kaart,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi voorjaarskaartje Bea. Goed geslaagd.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaart, lieve kleurtjes!
  Groetjes Ditta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig in 1 woord Bea, mooi patroon, mooi geboduurd met een schattig plaatje.
  Gezellig dat je weer meedoet bij Ons borduurkaartenblog, dank je wel.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig dit borduurkaartje Bea...alles past zo mooi bij elkaar...en weer een heel fijn borduurtjes erop...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een beauty Bea, supermooie kaart en gaaf patroon. Alles past prachtig bij elkaar. Gezellig dat je meedoet met de challenge van Ons Borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is a beautiful spring card, and I love how it is full of bloom. Your stitching is great as always, and the 3D spring scene is just like what we can finally see outside. Thanks for joining the Fadengrafik Challenge.

  Greetings,
  Veronika DT

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Bea
  Schitterend is je kaart met dit mooie plaatje en borduurpatroon en ik ben weg van je design papier, dat is zo lief in deze pasteltintjes.
  Bedankt voor je deelname op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen