woensdag 15 juni 2016

BORDUURPATROONKAART...

 


Hallo blogsters/bloggers en kijkers op mijn blog. Het is al weer de hoogste tijd om mijn borduurkaartje als DTer bij Creaine  te plaatsen. Als thema hebben we IK ZIE ZE VLIEGEN, dus er moet wel iets op dat kan vliegen. Ook moet het een borduurkaart zijn met een patroon van Karin's Creations, zij sponsort ons namelijk. Mocht je geen patroon hebben kun je die bij Creaine aanvragen. Deze challenge loopt tot 28 juni, we hebben al mooie inzendingen maar er kunnen natuurlijk altijd meer bij. Voor mijn kaartje heb ik cardstock van Yvonne creations gebruikt, voor het borduurpatroon een stukje wit cardstock. Het borduurpatoontje is KC 066  en geborduurd met borduurgaren van Yarn no 19 van Joy. De digi is van TPS en ingekleurd met mijn copics. Verder nog een Crealies stans On the Edge no 7, een stans van Nellie Snellen(onder digi) en een Dancing Doily Lace Border DL134 gebruikt. Het kaartje laat ik nog mee doen aan de challenge bij Fadengrafik.

 
Wat leuk dat je even langs kwam,
het is altijd reuze fijn om een reactie te mogen lezen.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Bea,
  je hebt een prachtige kaart gemaakt, leuk digi, mooie borders ..en een superleuk borduurtje,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Bea...heel mooi geborduurd en die bordertjes aan de zijkant zijn ook een super leuk detail...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like the phantasy swirl in your card, what a perfect match to the little fairy. The shape of your card stands out, too. Thanks for joining the Fadengrafik Challenge.

  Greetings,
  Veronika DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hello Bea, wow, what an amazing card. Thanks so much for joining our Challenge at http://fadengrafik-challenge.blogspot.de
  Hugs
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen