maandag 6 april 2015

SNOEPPOTTEN CREATIES....Hallo blogvriendinnen/vrienden en kijkers op mijn blog. Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, fijn dat jullie mijn blog gevonden hebben, ik hoop dat je er wat inspiratie op vinden kunt. Dan nu naar mijn creaties die ik graag wil laten zien. Het patroon is te vinden op Corina's papier creaties. De eerste is door mijn dochter uitgesneden met haar Silhouette Cameo. Wat een handig apparaat, je hebt alles op maat er uit en hoeft het enkel op de stippellijntjes te vouwen. Maar dan komt het, het in elkaar plakken, dit vraagt wel veel geduld en preciesie werk. Dit is het resultaat geworden.

 Dan nu naar het volgende exemplaar, deze heb ik gemaakt met het patroon wat ik bij Corina heb aangevraagd(PDF bestand). Dit was wel veel knippen en ook plakken maar vond het reuze leuk om te doen. Wist nu ook waar ik op letten moest om het nog mooier in elkaar te krijgen en dit is het resultaat van nummer 2 geworden.


 
Voor deze creaties heb ik verschillende soorten cardstock en designpapier gebruikt. Alle randen zijn geinkt  met distress inkt. Verder nog lint, charms, bloemetjes en andere freubeltjes er op verwerkt. De snoeppotten heb ik gevuld met paaseitjes en aan onze dochters cadeau gegeven.
De blauwe creatie wil ik mee laten doen aan de challenge bij Noordesigndeutscland waar het thema is Alles geht ohne Motiv.
 
  
Ben heel benieuwd wat je van deze creaties vind,
zal met veel plezier een reactie lezen..

8 opmerkingen:

 1. Ho Bea,
  je hebt echt supermooie snoeppotten gemaakt, wat een werk, maar je hebt er eer van, heel mooi gemaakt.
  enne..ik zie geen foutjes hoor..
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat een gave snoeppotten en heel erg mooi gemaakt Bea, superssssssssss.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige potten Bea, allebei. Ik vind het een schitterend model!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, en die blauwe heb ik ontvangen! Superblij mee Mama! Zo mooi geworden, met lekkernij erin. Mooie kleurtjes ook! Heel erg bedankt! Veel liefs je liefhebbende jongste dochter!! Dikke kus....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze prachtig Bea !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauww Bea,
  super mooi gedaan
  wat moet dit leuk zijn om te krijgen
  echt supers hoor !!
  liefs van martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, Wat mooi!!!

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen