vrijdag 23 augustus 2024

EEN HERFSTKAARTJE.....



Hallo blogsters/bloggers en kijkers op mijn blog. vandaag plaats ik mijn herinneringskaart voor de challenge bij Cheerful Sketches. Met een gekregen digistempeltje van onze sponsor Mirtillamente genaamd Gertrude/autumn is het dit kaartje geworden. Op zacht geel cardstock met linnen structuur heb ik DP geplakt van Falling Leaves. de randjes zijn bewerkt met distressinkt vintage photo. Het digistempeltje ingekleurd met de Derwent procolour kleurpotloden. Dit kaartje afgewerkt met een letterstans, stans van  blaadjes , 2 glinster steentjes en de paddestoeltjes uit DP papier geknipt en verhoogd opgeplakt. 


Dit kaartje doet mee bij:

Bedankt voor het langskomen op mijn blog, doet me reuze veel plezier om je berichtje te mogen lezen.



woensdag 14 augustus 2024

FLEURIGE KAART VOOR.....



Hallo freubelaarsters/freubelaars en bezoekers van mijn blog. We zijn al bijna weer halverwege de maand augustus dus ook weer tijd om mijn kaart te plaatsen voor de challenge bij Cheerful Sketches. Het is weer een leuke sketch en heb hiervoor wit cardstock en DP van Fresh Flowers van MD(oudje) gebruikt. De randjes zijn beinkt met distressinkt cracked pistache. Het stempeltje is van Last Minute Manda en ingekleurd met de Derwent Procolour kleurpotloden. en bewerkt met Oil Colour van Windsor Newton. Dit kaartje afgewerkt met een strikje, vlindertje en stickervel van zacht groene lijntjes.


Dit kaartje doet mee bij:

Fijn dat je even een kijkje nam op mijn blog, vind het reuze leuk om je berichtje te mogen lezen.

woensdag 7 augustus 2024

BLOEMENKAART VOOR.....



Hallo freubelaarsters/freubelaars en bezoekers van dit blog. Een tijdje terug al deze creatie gemaakt n.a.v een Samen Creatief bij Hobbyveldmaat. Het bleef maar liggen tussen allerlei andere kaarten/creaties, dus nu toch maar op mijn blog gezet. Hiervoor nam ik groen cardstock en het mooie design papier van Craft O;Clock Felicia(CC-C60-FA-10/07/011). Randjes zijn beinkt met distressinkt cracked pistache. Deze creatie afgewerkt met enkele ponsen en bloemenplaatjes van Craft O'Clock. 





Deze creatie doet Mee bij:



Wat leuk dat je even aanwipte op dit blog, vind het reuze lief om een berichtje te mogen lezen.