dinsdag 1 januari 2019

WINTERSKAARTJE.....


Hallo blogvriendinnen/vrienden en bezoekers van mijn blog. Allereerst voor iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2019 gewenst. Vandaag start de eerste challenge van 2019 bij Cheerful Sketches. Met een digi van 1 van onze sponsor The Paper Nest Dolls heb ik dit kaartje gemaakt. Op wit cardstock heb ik DP Frozen Paper-06 van Craft en You geplakt. De randjes bewerkt met de distresser en distressinkt old paper. De digi van TPND heb ik ingekleurd met de NUVO alcohol markers. Verder stans letters(Craft Sensations), Nuvo crystal drops simply whit, bloemetjes, blaadjes, stickervel en een stans van Craft Unlimited(lepltje/kannetje) gebruikt. Je kunt meedoen aan de challenge tot en met 29 januari. Hoop ook dit jaar weer heel veel mooie kaarten/creaties te mogen bewonderen.


Dit kaartje doet mee bij:
** Sweetstamperschallenge
** Disdigistampschallenge
** MijnHobbyhonkchallenge
** Scrapplezier?KIC challenge

Gezellig dat je even een kijkje kwam nemen op mijn blog, het doet me reuze veel plezier om een berichtje te mogen lezen. 

 

4 opmerkingen:

 1. Je hebt een mooie kaart gemaakt met de leuke sketch,
  Ook voor jou de allerbeste wensen,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A fantastic card Bea.
  Thank you for joining us at the Sweet Stampers and i hope to see you again.
  Hugs
  Kuni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk kaartje, het digi plaatje is mooi ingekleurd en springt eruit. Bedankt voor het meespelen namens het team van Scrapplezier!!

  BeantwoordenVerwijderen