dinsdag 4 oktober 2016

KERST SKETCHKAART......

Hallo freubelaarsters/freubelaars en bezoekers op mijn blog. Heb weer een kerstkaart in elkaar zitten freubelen. Er zullen nog wel vele volgen want er moeten nog wel wat gemaakt worden. Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge bij Winter Wonderland. Hier werd een een sketch gegeven maar je kon het ook tictactoe(bingo/ribbon, tree, punch or die-cut) maken. Ik heb ze er allebei op verwekt. Voor deze kaart heb  ik d.rood cardstock en DP van Felice Navidad Papr Bloc van Joy Crafts gebruikt. Het 3D plaatje is van Holly Christmas YC CD10746HJ138, deze heb ik gelakt met Sintex Quilosa lak. Stansen van NellieSnellen, Marianne Design en Precious Marieke verwerkt. De tekststempel is van MD CS0979, het jaartal heb ik er zelf bij gezet.Verder nog wat strassteentjes, een figuurschaartje, distresser en distress inkt twisted citron voor deze kaart gebruikt.


Dit kaartje doet mee bij:
* Winter Wonderland * The Ribbon Girl Blog *Crafting with Friends *Craft Rocket Challenge.


Afgelopen maand bij verschillende challenges met een Bestie meegedaan. Bij 4 challenges zat ik in de top 3 of 5 en bij Mybestieaussie kwam ik er als winnaar uit. Hoe gaaf is dat. Je kunt het op mijn blog bij met kaarten met een prijs bewonderen.Heb verschillende digi's/ printables gewonnen met de volgende kerstkaart:
Wat leuk dat je even langs kwam,
het is reuze fijn om een berichtje te mogen lezen.

11 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kerstkaart weer! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is adorable Bea! I love the shape, details and gorgeous papers. Thank you for sharing with us at the Ribbon Girl, good luck and I hope you will join us again.
    Hugs
    Gina xx
    http://www.ribbongirl.co.uk/catalog/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd leuk om in de prijzen te vallen Bea,
    ook deze is weer prachtig, mooie stansen en plaatje heb je gebruikt,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtig kertkaartje weer Bea....zo een geef modelletje en weer zo mooi afgewerkt...daar ga je vast weer mee in de top eindigen
    gefeliciteerd met je winnende kaartje...zoveel keertjes in de top ...daar mag je echt trots op zijn....geniet er maar lekker van....dik verdiend!!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Very cute I love the ribbon trim Thank you for sharing with Craft Rocket Challenges

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaart is prachtig! Een heel leuk model ook. En gefeliciteerd met je winnende kaart. Geen wonder want het is een juweeltje! Veel plezier met je prijs.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. een schitterende kerstkaart heb je gemaakt Bea en gefeliciteerd met je winnende kaart.

    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Adorable card Bea. I love that bunny image.
    Thanks so much for joining us at Winter Wonderland.
    Lou DT xo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachig kaartje Bea en zo'n leuk modelletje ook. Ziet er heel mooi uit allemaal. Dankjewel voor je deelname aan onze challenge bij Winter Wonderland.
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  10. This is absolutely beautiful! Gorgeous design! Hugs, Autumn

    BeantwoordenVerwijderen