zaterdag 22 juni 2024

HERINNERINGSKAART.....



Hallo blogsters/bloggers en bezoekers aan mijn blog. Tijd om mijn herinneringskaart voor de challenge bij Cheerful Sketches te plaatsen. Met een digistempeltje van Polka Doodles is het dit kaartje geworden. Hiervoor heb ik wit cardstock en DP Roses(6011/0513) gebruikt. Randjes zijn weer bewerkt met distressinkt vintage photo. Het digistempeltje is ingekleurd met Derwent procolour kleurpotloden en oil colour. Het stemeltje uitgeknipt en wat verhoogd opgeplakt. De tekst is ook van Polka Doodles en met figuurschaartje uit geknipt. 


      
    Deze kaart doet mee bij:

    Bedankt dat je even een kijkje nam op mijn blog, vind het reuze leuk om je berichtje te mogen lezen.


    vrijdag 14 juni 2024

    SCHETSKAART VOOR.....



    Hallo freubelaarsters/freubelaars en kijkers op mijn blog. Het is al bijna half juni dus weer tijd om mijn kaart voor de challenge bij Cheerful Sketches te plaatsen. We hebben weer een leuke sketch en met 1 digistempeltje(daisy-dance-flower-winnie-fairy) van onze sponsor Polka Doodles is het dit kaartje geworden. Op licht paars cardstock is DP verwerkt van Polka Doodles. Randjes zijn beinkt met distress inkt shaded lilac. Het stempeltje is ingekleurd met de Derwent Procolour kleurpotloden. en Sansodor oil colour. Dit kaartje afgewerkt met een figuurschaartje, lila strikje, hoekpons en enkele paarse parels. 

    Dit kaartje doet mee bij:

    Leuk dat je even een kijkje nam op mijn blog, het doet me reuze veel plezier om je berichtje te mogen lezen.

    dinsdag 4 juni 2024

    KAART IN LILA TINTEN....



    Hallo knutselaarsters/knutselaars en kijkers op mijn blog. Bij #Mutsencluppie hadden ze weer een leuke mei challenge en daar is deze creatie mee gemaakt. Voor deze creatie koos ik lila cardstock en DP van Lavender Garden(oudje 6011/0591). De randje zijn beinkt met distressinkt shaded lilac. Het stempeltje is een Aurora Wings genaamd Whimsical Colombibe Sprite en ingekleurd met kleurpotloden van Déco Time. Deze creatie afgewerkt met een bakkleedje, hoekpons Vaessen en paarse en groene plakparels. 

    Deze creatie doet mee bij:



    Bedankt dat je even een kijkje nam op mijn blog, het doet me reuze veel plezier om je berichtje te mogen lezen.